4G internetverbindingen.

Nederland ligt vol met telefoon-, tv en glasvezelkabels. Toch zijn er plaatsen waar snel internet niet geleverd kan worden. Daar kunnen wij wat aan doen. We doen dit samen met Geuzenet. Deze partij levert vaste internetaansluitingen via de 4G netwerken in Nederland. Hiermee is snel internet voor iedere ondernemer overal beschikbaar. Zonder hoge investering en/of langdurige projecten

Een complete oplossing

Als je internet (te) langzaam is en de snelheid niet verhoogd kan worden, zijn er in principe twee oplossingen: glasvezel of draadloos. Glasvezel is vaak kostbaar, zowel in de eenmalige- als in de maandelijkse kosten, en de aanleg duurt lang. Wij gebruiken 4G voor snel internet op uw locatie. Speciale antennes die we op uw dak of aan de gevel monteren  garanderen een goede ontvangst. Samen meteen slimme router in je kantoor of werkruimte zorgt dit voor een stabiele verbinding die wij op afstand beheren. We installeren alles! Antenne,apparatuur, kabels en wifi, we leveren het gebruiksklaar op! En mocht zich een keer een storing voordoen dan is dat ons probleem en lossen we dat samen met Geuzenet het voor je op!

Alles wat je nodig hebt voor eens snelle internetverbinding op uw locatie. Met 100 GB data per maand en géén snelheidsbeperkingen. Inclusief buitenantenne, 4G modem, router/switch,configuratie en monitoring op afstand. Voor jou geïnstalleerd en beheerd!

Installatie perfect geregeld

Geuzenet en IC-Automatisering werken nauw samen om het buitengebied van snel en betrouwbaar internet te voorzien. Indien je geen eigen systeembeheerder of IT-partij hebt, kan IC-Automatisering hierin een rol spelen. Geuzenet zorgt voor een goede werkende verbinding, IC-Automatisering regelt de koppeling met de aanwezige ICT omgeving.

4G backup internetverbinding

Voor sommige bedrijven is een goed werkende internetverbinding van onschatbare waarde. Een 4G internetverbinding kan tegen een gereduceerd tarief ook worden ingezet als back-up verbinding voor het geval dat je internetverbinding op basis van kabel of ADSL/VDSL het even af laat weten. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een 4G internetverbinding?