Digiborden.

Als één van de vier Nederlandse partners van Prowise, weten we bij IC-Automatisering alles van educatieve, digitale oplossingen zoals digiborden, chromebooks en tablets. Zowel leerlingen als docenten helpen wij graag om primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs te optimaliseren.

Prowise touchscreens

Op zoek naar een touchscreen digibord voor jouw school? Dan bieden de educatieve producten van Prowise dé oplossing. Niet alleen is een Prowise digibord voor iedereen betaalbaar, maar ook op de volgende gebieden blinkt dit touchscreen digibord uit:

  • Kwaliteit: Dit zijn dé touchscreens in het onderwijs met de beste beeld- en geluidskwaliteit. Een Prowise bord biedt de best mogelijke kijkervaring en haarscherp, helder geluid voor iedereen in de ruimte;
  • Gebruiksgemak: Bruikbaar voor iedereen! Roteer, sleep en zoom in of uit met meerdere gebruikers tegelijkertijd. Met de precieze, ergonomische pennen kun je op snelle, nauwkeurige wijze opdrachten uitvoeren op het scherm;
  • Innovatieve oplossingen: Dankzij diverse tools biedt het Prowise digiboard nieuwe mogelijkheden op het gebied van interactie, samenwerking en presentatie. Ook kun je op eenvoudige wijze bestanden met elkaar delen. De functies die je iedere schooldag nodig hebt zijn binnen handbereik;
  • Technische specificaties:De nieuwste Prowise digiborden beschikken over microfoons die stemmen en personen herkennen tot acht meter afstand. Handig, bijvoorbeeld wanneer je via Skype of een vergelijkbaar VoIP-pakket iemand in de les wilt laten communiceren met je leerlingen. Denk bijvoorbeeld aan een gastspreker.

Educatieve software en personal devices

Naast digiborden biedt Prowise ook zelfontwikkelde software en personal devices speciaal voor het onderwijs aan. Deze kunnen wij voor je koppelen aan de touchscreen digiborden.

Als educatieve organisatie kun je ook gebruik maken van de online leeromgeving Prowise GO. Deze tool helpt leraren onder andere bij het verkrijgen van inzicht in de voortgang van leerlingen én bij het managen van de bezigheden in de klas. Leerlingen kunnen via diverse webapplicaties en via Prowise Presenter educatieve content ontdekken.

Technische installatie en implementatie van Prowise schermen

De digiborden van Prowise nemen veel zorgen uit handen. Een waarde die we bij IC-Automatisering ook hoog in het vaandel hebben staan. Daarom denken wij graag met je mee over het juiste digibord voor jouw situatie. Voor een complete  IT-ontzorging ben je bij ons dus aan het juiste adres. Wij zorgen voor de technische installatie en implementatie van de gekozen oplossing. Zo weet jij zeker dat de touchscreens optimaal zullen functioneren. Gaat er toch een keer iets mis? Dan kun je altijd bij ons terecht. We staan snel bij je op de stoep met een oplossing.

Meer weten? Stel gerust je vraag!

IC automatisering Henk Kraak Contact 1