Cloudoplossingen.

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van cloudoplossingen. Werken in de cloud brengt nu eenmaal veel flexibiliteit en gebruiksgemak met zich mee. IC-Automatisering adviseert graag over de juiste clouddienst voor jouw bedrijf. Natuurlijk staan we ook voor je klaar bij de implementatie hiervan.

Office-pakketten

Wij leveren verschillende office-pakketten, zoals Microsoft Office 365 en Google G Suite. Beide pakketten bestaan uit een e-mailprogramma, een tekstverwerker, een spreadsheet-pakket, een presentatieprogramma en een omgeving om bestanden in de cloud op te slaan. Maar welk pakket past het best bij jouw wensen? Daar adviseren we graag over.

Door middel van Hosted Exchange kunnen we er daarnaast voor zorgen dat je e-mail, agenda’s en contactpersonen op ieder apparaat gelijk zijn. Een ander voordeel van zo’n online werkplek is dat je vanaf ieder apparaat toegang hebt tot bedrijfsspecifieke software en documenten.

IC-Automatisering: specialist in clouddiensten

Benieuwd naar onze meerwaarde op het gebied van cloudoplossingen? We gaan allereerst graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Door jouw organisatie beter te leren kennen, kunnen wij een advies op maat aanbieden. Wij zorgen er vervolgens voor dat de cloud wordt geïntegreerd met de applicaties en systemen die reeds in het bedrijf worden gebruikt. In sommige gevallen bouwen we een hybride oplossing die de voordelen van de cloud combineert met de stabiliteit van een eigen server. Ook bieden we aanvullende controle en beveiliging.

De voordelen van cloudoplossingen:

  • Flexibiliteit is het belangrijkste voordeel van werken in de cloud. Je werknemers kunnen altijd online aan de slag: waar, wanneer of via welk apparaat maakt niets uit. Zo kunnen ze locatie, tijd en apparaatonafhankelijk werken;
  • Gebruiksgemak is ook één van de voordelen van clouddiensten. Werknemers kunnen namelijk heel gemakkelijk met elkaar samenwerken in de cloud, omdat documenten eenvoudig gedeeld kunnen worden;
  • Efficiëntie wordt geboden doordat je snel kunt op- en afschalen wanneer nodig. Ook betaal je enkel voor de resources die je gebruikt. Dat is pas efficiënt!

Wil jij meer weten over werken in de cloud?

IC automatisering Jan Groen Contact