Automatisering.

Voor vrijwel alle problemen en ongemakken bij jou op kantoor of in het bedrijf kunnen wij met behulp van automatisering de oplossing bieden. Reguliere werkzaamheden zijn met automatisering vaak enorm te vergemakkelijken. Leg de situatie aan ons voor en wij komen snel met een oplossing op maat.

Waarom automatiseren?

Bedrijfsautomatisering zorgt voor een efficiëntieslag op de werkvloer. Dankzij de automatiseringsmogelijkheden hoef je bepaalde zaken namelijk niet meer handmatig uit te voeren, maar gebeurt dit automatisch. Deze nieuwe werkwijze verhoogt de kwaliteit van het werk én verlaagt de werkdruk. Je werknemers hoeven geen energie meer te steken in werkzaamheden die ook automatisch kunnen. Door tijdrovende bedrijfsprocessen te automatiseren maak je meer tijd vrij voor klantgerichte taken. Win win!

Bedrijfsautomatisering

De automatiseringsoplossingen die wij bieden, leveren we voornamelijk aan klanten in het onderwijs en het MKB. Ook voor kantoorautomatisering ben je bij ons als IT bedrijf dus aan het juiste adres. Zo kunnen wij als systeem- en netwerkbeheerder ondersteunen op het gebied van werkplekbeheer en servermonitoring. Maar ook wanneer er ICT-onderhoud nodig is, staan wij voor je klaar.

De mogelijkheden van automatisering

Dit zijn een aantal diensten in de automatisering die wij voor je kunnen verzorgen:

  • Netwerken – zowel bekabeld als draadloos – aanleggen, installeren en onderhouden;
  • Het totale systeembeheer verzorgen;
  • De realisatie van breedband-verbindingen;
  • Hoogwaardige computersystemen en randapparatuur leveren;
  • Op afstand technische ondersteuning bieden;
  • De productiviteit binnen het bedrijf verbeteren, bijvoorbeeld door spam te filteren en online backups te maken;
  • Het netwerk bewaken met diverse beveiligingsprogramma’s.

Bij IC-Automatisering staat kwaliteit altijd centraal. Daarom kiezen wij bij onze computersystemen en overige producten enkel voor grote merken van goede kwaliteit.

Automatiseringsbedrijf met totaaloplossing

Wij bieden de zekerheid van een betrouwbare automatiseringspartner. Een partner die alle zorgen uit handen neemt. Je kunt daardoor niet alleen bij ons terecht met je vraagstukken op het gebied van automatisering, maar ook andere problemen kun je bij ons neerleggen. Advies is ons meest waardevolle product. Vervolgens kijken we samen naar concrete oplossingen op het gebied van automatisering. Ook cloudoplossingen, camerabeveiliging, telecommunicatie en digiborden behoren tot ons aanbod.

Wil je meer weten over automatisering?

IC automatisering Jan Groen Contact