Prowise digibord.

Is jouw onderwijsinstantie geïnteresseerd in de aankoop van een digitaal schoolbord? Dan kunnen de smartboards van Prowise je vast niet ontgaan zijn. Als één van de drie Nederlandse leveranciers kunnen wij je alles vertellen over deze innovatieve, educatieve producten.

Waarom kiezen voor een digibord?

Twijfel jij nog om een digibord te gebruiken in de les? We helpen je graag bij het maken van die keuze. Dit zijn een aantal bekende voordelen van een Prowise digibord:

  • Een digibord maakt het gemakkelijker om actualiteiten op een visueel aantrekkelijke manier aan leerlingen te tonen, waardoor het enthousiasme toeneemt;
  • De interactie tussen leerlingen, leerkrachten en lesstof wordt versterkt wanneer het mogelijk wordt om gezamenlijk op een groot scherm de lesstof te bekijken en deze eventueel zelfs te bewerken;
  • Een digibord brengt als alles-in-één tool veel gemak voor docenten met zich mee.

Digitaal schoolbord kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een interactief schoolbord, zijn de educatieve producten van Prowise de juiste keuze. Dankzij de uitgebreide functionaliteiten én de goede prijs-kwaliteitverhouding, is Prowise een populair merk in het primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs. Dankzij deze kenmerken onderscheidt Prowise zich in de markt:

  • Perfect voor gezamenlijke projecten in klassen. Je kunt namelijk roteren, slepen, in- en uitzoomen met meerdere gebruikers tegelijkertijd.
  • De beste beeld- en geluidskwaliteit voor iedereen in het klaslokaal.
  • Precieze, ergonomische pennen waarmee je op snelle, nauwkeurige wijze opdrachten op het scherm kunt uitvoeren.
  • Tools met nieuwe interactie-, samenwerkings- en presentatiemogelijkheden.
  • De mogelijkheid tot Skypen of een andere vorm van communicatie dankzij de microfoons die personen en stemmen herkennen tot acht meter afstand.

Prowise digibord en bijbehorende producten

Een Prowise digibord is uit te breiden met allerlei educatieve producten en personal devices van hetzelfde merk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van de online leeromgeving Prowise GO of de educatieve content op Prowise Presenter. Bij IC-Automatisering helpen we graag bij het maken van de koppelingen tussen verschillende producten. Daarnaast staan wij voor je klaar op het gebied van de technische installatie, implementatie en onderhoud.

Wil jij een Prowise smartboard kopen?

Als trotse leverancier van Prowise smartboards kun je je nieuwe touchscreen gewoon bij IC-Automatisering bestellen. Wij regelen alles: van advies tot bestelling en van installatie tot onderhoud. Zo hoef jij je nergens zorgen meer over te maken en kun je binnen korte tijd gebruikmaken van dit innovatieve educatie-product.