ICT-security.

Digitale dreigingen nemen dagelijks toe. Hoe vaak lees je het wel niet in het nieuws dat een organisatie slachtoffer is geworden van cybercrime? Om die reden, en om continuïteit te waarborgen, is het goed beveiligen van de ICT-omgeving een vereiste! Grofweg doen we dit op 3 vlakken:

  • Beleid
  • Mens
  • Techniek

Op ieder vlak bieden we diverse diensten, zodat jouw organisatie beschermd blijft tegen de digitale dreigingen die zich blijven ontwikkelen.Diensten uitgelicht


Firewalls

Een firewall is een essentieel onderdeel van de beveiliging van je IT-infrastructuur. Het fungeert als een digitale barrière tussen je interne netwerk en externe bedreigingen. Een firewall controleert het inkomende en uitgaande verkeer op basis van vooraf gedefinieerde regels. Hierdoor kun je ongeautoriseerde toegang tot je systemen voorkomen en je gevoelige gegevens beschermen.

Bij IC-automatisering configureren en beheren we de firewalls voor veel klanten. Mogen we jouw organisatie hier ook bij helpen?

firewall


Endpoint protection

Endpoint Protection

Endpoint protection richt zich op het beveiligen van individuele apparaten (zoals laptops, desktops en mobiele telefoons) binnen je netwerk. Dit omvat antivirussoftware, antimalwaretools en andere beveiligingsmechanismen. Endpoint protection zorgt ervoor dat elk apparaat veilig is en voldoet aan de beveiligingsnormen van je organisatie.

Benieuwd hoe de endpoints van jou en je collega’s optimaal beveiligd en beheerd kunnen worden?NIS2 (Netwerk- en Informatiebeveiliging Sector 2)

NIS2 is een Europese richtlijn die specifiek gericht is op de beveiliging van kritieke infrastructuursectoren, zoals energie, transport en financiën. Het stelt eisen aan de bescherming van netwerken en informatie tegen cyberdreigingen. We zien dat veel organisaties NIS2-compliant moeten zijn, of er mee te maken krijgen in de (leveranciers)keten. Valt jou organisatie onder de NIS2? En welke maatregelen dien je te treffen? Lees het via onderstaande button.

Nis 2 hosted


ICT-security

Wil je samen met ons jouw ICT-security onder de loep nemen? We analyseren graag de huidige status van de beveiliging van jouw ICT-omgeving. Eventuele kwetsbaarheden kunnen we daarna verhelpen. Maak jij samen met ons de digitale omgeving van jouw organisatie weerbaarder?Samenwerking ThreadStone

We werken actief samen met ThreadStone, de autoriteit op het gebied van ICT-security. Hierdoor hebben we voor iedere dreiging een maatregel en bieden we monitoringsoplossingen zodat er bij een dreiging/kwetsbaarheid ook direct actie ondernomen wordt.

We lichten een aantal diensten uit:

  • ThreadScan, actieve monitoring van uw online systemen.
  • ThreadDefense, actieve monitoring van uw Microsoft 365 omgeving, werkplekken en servers.
  • Phishing simulaties, om de awareness van u en uw collega’s hoog te houden.
  • Pentest, kwetsbaarheden identificeren en beveiligingsmaatregelen testen.
  • Cybersecurity management game, om het management te trainen in het geval van een cybersecurity incident.
  • Cybersecurity escape room, op een speelse wijze de awareness bij u en uw collega’s hoog houden.
THRE Logo PMS Transparant 01