Beveiligingsinstallatie bedrijven.

Wil jij je bedrijfspand optimaal beveiligen? Kies dan voor de juiste beveiligingsinstallatie voor bedrijven. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging eindeloos. Wij helpen je daarom graag bij het vinden van een veilige, betrouwbare oplossing op maat.

Moderne beveiligingsinstallatie

Met een opvallende, geavanceerde bewakingscamera kun je in de eerste plaats een inbreker afschrikken. Zo heeft je beveiligingsinstallatie een preventieve functie. Wordt er toch ingebroken, dan wordt het opsporingsproces dankzij de camerabeelden stukken eenvoudiger. De nieuwste IP-camera’s kunnen er zelfs voor zorgen dat de inbreker op heterdaad wordt betrapt.

Tegenwoordig bestaan er IP-camera’s die in verbinding staan met het internet. Zo worden videobeelden en geluid rechtstreeks gestreamd, waardoor je live kunt meekijken. Op basis van beweging of lichaamstemperatuur kan de camera een ongebruikelijke situatie ontdekken. Je kunt ervoor kiezen dat de camera in zulke gevallen automatisch inzoomt om een haarscherp beeld te verkrijgen. Vervolgens kan de camera de beveiligingsbeelden direct opslaan en doorsturen naar de alarmcentrale. En zo wordt het mogelijk om zelfs tijdens de inbraak al in te grijpen.

Aanvullingen op de beveiligingsinstallatie

Naast het verzorgen van de juiste bewakingscamera’s voor jouw bedrijf, kunnen we helpen bij het vinden van een geschikte alarminstallatie. Ook kan de beveiligingsinstallatie ook een praktische functie hebben. Zo kun je kiezen voor toegangscontrole-beveiliging met een camera met gezichtsherkenning. Dit helpt je bij het automatiseren van de toegang tot je bedrijf, bijvoorbeeld voor werknemers.

Online beveiliging voor bedrijven

Wanneer je je bezighoudt met de beveiliging van je bedrijf, denk je al snel aan beveiligingscamera’s en alarminstallaties. Maar heb je ook weleens stilgestaan bij de online veiligheid? Natuurlijk zijn er waardevolle spullen opgeslagen in je bedrijfspand, maar de meest waardevolle gegevens zijn vaak op je computer of in de cloud te vinden.

Ook bij het online beveiligen van je bedrijf staan we je graag bij. IC-Automatisering is gespecialiseerd in veilige oplossingen op het gebied van ICT. We zorgen ervoor dat er regelmatig een online back-up wordt gemaakt en we beveiligen gevoelige gegevens tegen mogelijk hackers.

Beveiligingsinstallatie op maat?

IC-Automatisering komt graag bij je langs om de situatie van jouw bedrijfspand te bestuderen. Zo kunnen we met een passend advies zorgen voor de meest veilige werkomgeving. Hierin kijken we zowel naar de mogelijkheden van beveiligingscamera’s als naar de mogelijkheden van online beveiliging. Benieuwd naar ons advies?