ICT-dienstverlener.

IC-Automatisering is een betrouwbare ICT-dienstverlener die een totaaloplossing aan bedrijven biedt. Wij staan voor jouw bedrijf klaar met ICT-advies op maat en bieden vervolgens de juiste IT-diensten voor jouw werksituatie aan.

ICT-advies voor bedrijven

Met zo’n 20 jaar ervaring op zak, durven wij te zeggen dat wij voor bedrijven in alle branches gedegen ICT-advies kunnen verzorgen. Zowel voor het midden- en kleinbedrijf als voor overheidsinstellingen en het onderwijs bieden wij maatwerk-oplossingen. Wij kunnen onder andere advies bieden over de volgende onderwerpen:

  • Automatisering: netwerkbeheer, werkplekbeheer, serverbeheer en systeembeheer;
  • Cloudoplossingen: Microsoft Office365, Google G-Suite, hosted network, etc.;
  • Camerabeveiliging: Bedrijfsbeveiliging en IP-camera’s;
  • Telecom: telefoonlijnen en -centrales, analoge en VoIP telefonie en DECT-systemen;
  • Onderwijs: educatieve producten zoals digiborden.

ICT-dienstverlener: advies, installatie, implementatie en onderhoud

Bij IC-Automatisering zien wij onszelf niet alleen als externe automatiseerder, maar ook als probleemeigenaar. Daardoor kun je erop rekenen dat wij vanaf het allereerste adviesgesprek tot aan de onderhoudsmomenten betrokken zijn bij een optimale uitvoering van jouw bedrijfsprocessen.

Interesse in persoonlijk ICT-advies? Dan komen wij graag bij je langs om je wensen uitvoerig te bespreken en de situatie te bestuderen. Vervolgens leggen wij het contact met andere betrokken partijen, zoals softwareleveranciers, internetproviders en telecomaanbieders. Zo kunnen alle zaken op elkaar worden afgestemd en bewerkstelligen we het meest optimale resultaat.

Waarom kiezen voor automatisering in IT?

Als ICT-dienstverlener leveren wij het totaalpakket op het gebied van automatisering, cloudoplossingen, camerabeveiliging, telecommunicatie en digiborden. Ons doel is om de werkzaamheden van jouw bedrijf te optimaliseren en te vergemakkelijken met IT-dienstverlening. Met behulp van IT-automatisering kun je namelijk een stuk efficiënter te werk gaan. Er zijn altijd werkzaamheden die gemakkelijk automatisch uitgevoerd kunnen worden, zodat je medewerkers meer tijd kunnen besteden aan klantgerichte taken.

ICT-dienstverlener in Zuid-Holland

Niet alleen zijn wij een ICT-dienstverlener, maar in principe ook een ICT-adviesburau. Voor iedere specifieke situatie gaan wij namelijk op zoek naar een passende oplossing. Dit doen wij voor bedrijven in diverse branches in Zuid-West Nederland. Ons bedrijf is gevestigd op het bedrijventerein ‘De Watertoren’ in Dirksland, Zuid-Holland. Dit betekent dat wij zowel in Zeeland als in Zuid-Holland snel ter plekke kunnen zijn met onze ICT-oplossingen. Heb jij ook behoefte aan ICT-advies op maat?